Προφιλ

Katharomania ή Καθαρομανία ;

Όπως και να το πείτε , η Πρώτη Μόνιμη Εκθεση Καθαρισμού είναι γεγονός !

Η ανάγκη δημιουργίας της έκθεσης αυτής, προέκυψε από την ανάγκη ενημέρωσης των ανθρώπων σε απλά και καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον καθαρισμό – καθαριότητα.

Επίσης πολλές επιχειρήσεις θα ήθελαν να μεταφέρουν κάποιες ανάγκες σε τους θέματα καθαριότητας ( χαλιά, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, καθαρισμός αέρα, νερού κ.λ.π.) σε εξωτερικούς συνεργάτες, προκειμένου να αποφύγουν και υπέρογκα λειτουργικά κόστη, αλλά και χρόνο ασχολίας.

Μέσα από την έκθεση «Katharomania», μπορείτε να ενημερώνεστε  , για τα τελευταία νέα του χώρου, για προϊόντα – υπηρεσίες που θα σας δώσουν λύσεις από τα πιο απλά και καθημερινά προβλήματα έως τα πιο εξειδικευμένα.

Στην ” Καθαρομανια ” η Έννοια του Επαγγελματικού Καθαρισμού  δεν είναι το ” Υποτίθεται Καθαρό” αλλά είναι μια Συστηματική Μεθοδολογία  για το ”Απόλυτα Καθαρό ”, από Εξειδικευμένους Επαγγελματίες.

Βασίζεται σε Εξειδικευμένη Εργασία στα Υψηλότερα Επαγγελματικά Επίπεδα, την γνώση της υψηλής ποιητικής τεχνικής κατάρτισης  και ευγενικής συμπεριφοράς, την εμπειρία, την αγάπη και το“μεράκι” , λειτουργώντας πάντα με ευαισθησία και επαγγελματική συνείδηση

Η «Katharomania» ,μέσα από Αναβαθμισμένη Ποιότητα των Υπηρεσιών της, έχει ως στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, για ένα υγιεινό τρόπο ζωής, γι’ αυτο λοιπόν σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και εσείς.

Πληροφορίες στο τηλ : 2104829839

http://katharomania.gr/

http://cleaningnews.gr/?category_name=cleaning-news-2

http://hygienichome.gr/

http://naturalcleaning.gr/

http://www.greenandclean.gr/

http://greenmiteclean.gr/

http://vgenistrade.gr/

http://mattresscare.gr/

http://www.i-clean.gr/

www. cleaning-advisors.gr